Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι

Στο πλαίσιο κατασκευής της συνδετήριας οδού, μήκους περίπου 3χλμ., που συνδέει τον Ανισόπεδο Κόμβο Κυλλήνης του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου με δημοτική οδό, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας των εξόδων και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας του Α/Κ Κυλλήνης (Χ.Θ. 269,2) από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025 έως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025.
Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τους γειτονικούς κόμβους της Βάρδας (Χ.Θ. 256,22) και της Γαστούνης (Χ.Θ. 276,86) όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα. Οι κλάδοι εισόδου στον αυτοκινητόδρομο του Α/Κ Κυλλήνης, θα λειτουργούν κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
Pelop Ειδησεις – Τελευταίες Ειδήσεις και νέα από τη Πάτρα, την Ελλάδα – Πατρών–Πύργου: Κλείνουν οι έξοδοι του κόμβου Κυλλήνης για δύο μήνες – Δείτε πώς θα κινηθείτε
Συντάχθηκε από: admin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ NEA
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)