TechNews

Η Xiaomi απειλεί να επισκιάσει την Samsung με την επαναστατική της οθόνη προστασίας ιδιωτικότητας

today27/05/2026 5

Η Xiaomi απειλεί να επισκιάσει την Samsung με την επαναστατική της οθόνη προστασίας ιδιωτικότητας
share close

Η Samsung έχει επικεντρώσει την προώθηση του Galaxy S26 Ultra στην καινοτόμο λειτουργία Privacy Display, αν και η συσκευή διαθέτει κυρίως περιορισμένες αναβαθμίσεις. Ενώ πολλοί χρήστες ενθουσιάζονται με αυτή τη δυνατότητα, κάποιοι άλλοι την κρίνουν κουραστική, καθώς περιορίζει την ποιότητα θέασης. Το Privacy Display παρέχει προστασία από αδιάκριτα βλέμματα, αλλά η αρχική του υλοποίηση σημαίνει ότι μόνο τα μισά pixels αποδίδουν εικόνα, με αποτέλεσμα τη μείωση της ευκρίνειας.

Η Xiaomi, όμως, έχει μια διαφορετική άποψη και προγραμματίζει τη δική της εκδοχή για την οθόνη απορρήτου, που δεν θα απαιτεί ειδικές οθόνες και θα είναι διαθέσιμη μέσω λογισμικού σε παλαιότερες συσκευές. Σύμφωνα με τον γνωστό tipster Yogesh Brar, η καινοτομία της Xiaomi θα παρουσιαστεί μαζί με το HyperOS 4 αργότερα φέτος, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έναν ισχυρό ανταγωνιστή για το Galaxy S26 Ultra.

Εάν η Xiaomi καταφέρει να προσφέρει μια λειτουργία που δεν επιβαρύνει την ποιότητα της οθόνης, το Galaxy S26 Ultra θα φανεί πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Η προστασία της ιδιωτικότητας είναι πάντα επίκαιρη, και μια λύση λογισμικού που την εξασφαλίζει για περισσότερους χρήστες θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη.

Αναμένοντας την ανακοίνωση του HyperOS 4, θα παρακολουθούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.

Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.

Συντάχθηκε από: admin

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιλέξτε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κουμπί υποβολής.