Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι

Ίσως κάτι που να μην έχεις παρατηρήσει και να μην έχεις καν σκεφθεί, είναι το γεγονός ότι το Viber θα πρέπει να το απεγκαταστήσουμε από συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάρτα SIM.
Οι τράπεζες πλέον στέλνουν το extra PIN, το οποίο χρησιμοποιείται για επιβεβαίωση ορισμένων συναλλαγών ή ενεργειών και στο Viber. Χρησιμοποιώ την Τράπεζα Πειραιώς και η περίπτωση είναι χαρακτηριστική:
Αυτή τη στιγμή έχω κατεβασμένο στο κινητό μου το Piraeus app. Για να εκκινήσω τη διαδικασία αποστολής extra PIN για τις ανάγκες του εν λόγω άρθρου, επέλεξα να ανοίξω το e-banking και να ζητήσω να προβληθούν τα πλήρη στοιχεία της κάρτας, της χρεωστικής μου κάρτας.
Εμφάνισε τη σχετική ειδοποίηση ότι η συναλλαγή θα πρέπει να εγκριθεί και μου έστειλε το push notification στο Piraeus app.
Ωστόσο, ήθελα να μου στείλει extra PIN για να το επιβεβαιώσουμε ακόμη μια φορά σε κινητό που έχουμε βγάλει τη SIM και υπάρχει μέσα το Viber.
Πράγματι, το μήνυμα ήλθε ακόμη και χωρίς SIM όπως φαίνεται στη φωτογραφία:
The post Viber: Έρχονται κωδικοί τραπεζών σε συσκευές χωρίς SIM appeared first on Techmaniacs.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)