Ήβη Αδάμου x Trannos – «Τι Σου Κάνει»

today13/03/2024 7

share close

Η Ήβη Αδάμου, ο Trannos και ο Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κορυφαία συνεργασία της χρονιάς και παρουσιάζουν το hit «Τι Σου Κάνει», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο «Τι Σου Κάνει» η Ήβη Αδάμου, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική μουσική εδώ και 10 χρόνια, συναντά πρώτη φορά τον Tranno, τον artist που κάθε φορά κάνει εκατομμύρια streams και views και γίνεται αμέσως viral, σε ένα τραγούδι που συνδυάζει ethnic, pop και rap σ’ ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα, με την υπογραφή του hitmaker Φοίβου.

Το «Τι Σου Κάνει», έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και έχει κερδίσει το ραδιοφωνικό airplay, ενώ, την ίδια στιγμή σαρώνει και στις ψηφιακές πλατφόρμες. Μετράει ήδη πάνω από 870.000 digital streams, τη στιγμή που στο Youtube, έφτασε στο Νο2 των γενικών τάσεων και έχει ήδη ξεπεράσει το 1,6 εκατομμύριο προβολές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Music video.

Το «Τι Σου Κάνει», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά από την Ήβη Αδάμου και τον Tranno στο φετινό Madwalk κερδίζοντας τις εντυπώσεις, συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό music video, γεμάτο μυστηριώδη ατμόσφαιρα και αισθησιασμό. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%