Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι

Το πρώτο πτυσσόμενο iPhone της Apple δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, όμως η συζήτηση γύρω από το όνομά του έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά. Αν και στην αγορά και στις περισσότερες διαρροές επικρατεί προσωρινά ο όρος iPhone Fold, νέα αρθρογραφία και φήμες εκτιμούν ότι η Apple μπορεί τελικά να επιλέξει μια διαφορετική ονομασία, με το iPhone Duo να κερδίζει έδαφος.
Η λογική πίσω από αυτό το σενάριο είναι απλή. Η Apple σπάνια ακολουθεί κατά γράμμα τη γλώσσα που έχει ήδη καθιερώσει ο ανταγωνισμός. Αντίθετα, συχνά προτιμά να επανατοποθετεί ένα προϊόν με δική της ορολογία και δικό της branding, ώστε να το παρουσιάζει ως κάτι ξεχωριστό μέσα στην κατηγορία του. Αυτή η στρατηγική έχει φανεί επανειλημμένα στον τρόπο με τον οποίο ονομάζει νέες συσκευές και τεχνολογίες της.
Το όνομα iPhone Duo θεωρείται από αρκετούς πιο συμβατό με τη φιλοσοφία ενός προϊόντος δύο σε ένα. Οι πρόσφατες φήμες θέλουν τη συσκευή να ανοίγει σε μορφή που θα θυμίζει μικρό tablet, με αναλογίες πιο κοντά σε iPad mini όταν ξεδιπλώνεται πλήρως. Αυτό κάνει τον όρο Duo πιο περιγραφικό για τη διπλή φύση της συσκευής, σε σχέση με το πιο συνηθισμένο Fold που χρησιμοποιείται ήδη ευρέως από άλλους κατασκευαστές.
Ένας ακόμη λόγος είναι ότι η Apple δείχνει τελευταία μεγαλύτερη άνεση με πιο ιδιαίτερες εμπορικές ονομασίες. Η ίδια η εταιρεία παρουσίασε μόλις το νέο MacBook Neo, ένα όνομα που απομακρύνεται από τη γνώριμη ονοματοδοσία της σειράς Mac και δείχνει διάθεση για πιο φρέσκες επιλογές branding. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι και στο πτυσσόμενο iPhone μπορεί να ακολουθηθεί μια πιο δημιουργική κατεύθυνση.
Παρά τη συζήτηση γύρω από το όνομα, η ίδια η συσκευή παραμένει ανεπιβεβαίωτη από την Apple. Ωστόσο, αρκετές αναφορές της αγοράς συγκλίνουν στο ότι το πρώτο foldable iPhone τοποθετείται χρονικά για το φθινόπωρο του 2026, με σχεδιασμό τύπου βιβλίου και οθόνη που θα δίνει έμφαση σε παραγωγικότητα, ανάγνωση και προβολή περιεχομένου.
Αυτό σημαίνει ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, το iPhone Duo παραμένει μια ισχυρή θεωρία και όχι τελική πληροφορία. Όμως ως εμπορικό όνομα μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στην προσέγγιση της Apple, ειδικά αν η εταιρεία θέλει να διαφοροποιήσει το πρώτο της foldable από όσα έχουμε ήδη δει στην αγορά.
The post iPhone Duo και όχι Fold: Αυτός θα είναι το όνομα του foldable της Apple appeared first on Techmaniacs.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)