TechNews

Apple iPhone Fold: Προβλήματα στη μαζική παραγωγή του επαναστατικού μοντέλου

today26/05/2026 5

Apple iPhone Fold: Προβλήματα στη μαζική παραγωγή του επαναστατικού μοντέλου
share close

Το πρώτο πτυσσόμενο iPhone της Apple, το iPhone Ultra, φαίνεται να αντιμετωπίζει προκλήσεις στην παραγωγή του πριν την μαζική συναρμολόγηση. Σύμφωνα με τον αναγνωρίσιμο leakster Fixed Focus Digital, τα προβλήματα δεν αφορούν την αξιοπιστία του μεντεσέ, αλλά την τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης (SMT), που συνδέεται με τη διαδικασία συναρμολόγησης, γεγονός που ενδέχεται να καθυστερήσει την παραγωγή.

Οι πρόσφατες πληροφορίες καταδεικνύουν ότι η κατάσταση παραμένει ανησυχητική, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του τηλεφώνου αυτό το φθινόπωρο. Παρά τις προηγούμενες φήμες σχετικά με προβλήματα ποιότητας στον μεντεσέ, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι λύσεις είναι εφικτές και δεν απειλούν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, όπως το DigiTimes, η δοκιμαστική παραγωγή ξεκίνησε με καθυστέρηση ενός έως δύο μήνων, αλλά η επίσημη κυκλοφορία του το φθινόπωρο του 2026 είναι στις σωστές κατευθύνσεις και η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο. Το κύριο εμπόδιο φαίνεται να είναι οι διαπραγματεύσεις τιμής με τον συνεργάτη για τη συναρμολόγηση.

Η διαρκής ροή πληροφοριών σχετικά με τα προβλήματα παραγωγής αποδεικνύει την ύπαρξή τους, αλλά φαίνεται ότι λύσεις υπάρχουν και δεν επηρεάζουν την προγραμματισμένη κυκλοφορία, όπως επιβεβαιώνει και ο Mark Gurman από το Bloomberg. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα για τη συσκευή, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχουν αναδείξει κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο, αφού τα αναδιπλούμενα smartphones υπάρχουν στην αγορά εδώ και χρόνια.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.

Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.

Συντάχθηκε από: admin

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιλέξτε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κουμπί υποβολής.