Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Σημαντική ανησυχία προκαλεί σε τοπικό επίπεδο η δημοσιοποίηση ενός χάρτη από Τούρκους χρήστες της πλατφόρμας «Χ», ο οποίος απαριθμεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Δυτική Ελλάδα. Η ομάδα «OSINT Task Force Greece» ισχυρίζεται ότι έχει συλλέξει πληροφορίες μέσω ανοικτών πηγών, με σκοπό την επισήμανση αποθηκών πυρομαχικών στη χώρα μας.
Παρά τις εντυπώσεις που μπορεί να προκαλεί, οι τοπικές αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται άμεσος κίνδυνος, καθώς οι εχθρικές επιθέσεις απαιτούν την κατάρρευση της αεράμυνας. Ωστόσο, η δράση αυτή ενέχει κίνδυνο για πιθανές δολιοφθορές και κατασκοπευτικές ενέργειες.
Στον χάρτη αναγνωρίζονται στρατηγικές τοποθεσίες, όπως η 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα και ο Κρατικός Αερολιμένας Επιταλίου, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την αεροπορική ασφάλεια της χώρας. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ενήμερο για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, τονίζοντας ότι οι κρίσιμες πληροφορίες και οι υποδομές τους προστατεύονται.
Η εν λόγω δημοσίευση είναι σαφές ότι εξυπηρετεί σκοπούς ψυχολογικού πολέμου και εντυπωσιασμού μέσω των κοινωνικών δικτύων. Αυτή η κατάσταση καλεί την τοπική κοινωνία να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και ενημερωμένη σχετικά με τις εξελίξεις.
Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στην pelop.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ NEA
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)