Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Αυστηρή καταδίκη κατά της ενδοοικογενειακής βίας επιβλήθηκε στην Αμαλιάδα, με έναν εν ενεργεία αστυνομικό να φυλακίζεται για σοβαρές πράξεις κακοποίησης εις βάρος της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού τους. Το δικαστήριο, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα των κατηγοριών, αποφάσισε ποινή πέντε ετών και τριών μηνών, χωρίς αναστολή, ενισχύοντας την ανάγκη για προστασία των θυμάτων.
Η υπόθεση αυτή, αποτέλεσμα μιας καταγγελίας που έγινε το 2022, αποκαλύπτει την ψυχολογική και σωματική βία που υπήρξε σε ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο από το 2013. Δυστυχώς, η βία αυτή ήταν συστηματική και επαναλαμβανόμενη, με την κατηγορούμενη να περιγράφει ένα εφιαλτικό περιβάλλον διαρκών απειλών και σωματικής κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένης και της εγκυμοσύνης της.
Η απόφαση του δικαστηρίου και η ένταση της ποινής είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία: η ενδοοικογενειακή βία δεν έχει αποδοχή και οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο δικηγόρος των θυμάτων, Θοδωρής Αντωνόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή, τονίζοντας την ανάγκη διασφάλισης της ασφάλειας των αθώων.
Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στην pelop.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ NEA
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)