Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται σε μια σοβαρή κρίση που φαίνεται δύσκολα αναστρέψιμη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η διοίκηση ενημέρωσε τους υπαλλήλους μέσω email, ζητώντας από αυτούς να συμβάλουν εθελοντικά για μία ημέρα στη διανομή ενός τεράστιου όγκου δεμάτων που έχει συσσωρευτεί.
Η κατάσταση είναι τόσο περίεργη που θυμίζει την έκφραση «να γελάσεις και να κλάψεις». Η διοίκηση ζητά από τους υπαλλήλους να ξεκινήσουν τις παραδόσεις χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή και να χρησιμοποιήσουν, αν έχουν τη δυνατότητα, τα προσωπικά τους αυτοκίνητα. Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, προτείνεται η συμμετοχή ως συνοδηγοί, δημιουργώντας ομάδες δύο ατόμων για την εκτέλεση των παραδόσεων.
Η κατάσταση στα ΕΛΤΑ αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ανησυχητική, όχι μόνο λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και της ποιότητας των υπηρεσιών τους. Σύμφωνα με στοιχεία του 2025, η μέση διάρκεια παράδοσης συνεχώς αυξάνεται, ενώ η διοίκηση φαίνεται ανίκανη να διορθώσει τα προβλήματα που πλήττουν έναν ιστορικό οργανισμό.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)