Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrowGreca 99,4 Live Medium Quality
play_arrowGreca Έντεχνο
play_arrowGreca Λαϊκό
play_arrowGreca Ερωτικό
play_arrowGreca Party
play_arrowGreca Lounge
play_arrowGreca Γλέντι
play_arrowGreca Christmas


Σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται στον Πύργο, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ώρες. Μεγάλο μέρος της πόλης παραμένει χωρίς ρεύμα, ενώ οι ισχυροί άνεμοι και η συνεχής βροχόπτωση επιδεινώνουν την κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διακοπή οφείλεται σε βλάβες που προκλήθηκαν στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία βρίσκονται σε επιφυλακή και η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Παράλληλα, χωρίς ρεύμα παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα και περιοχές του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλεκτροδότηση στις συγκεκριμένες περιοχές αποκαθίσταται σταδιακά.
Pelop Ειδησεις – Τελευταίες Ειδήσεις και νέα από τη Πάτρα, την Ελλάδα – Πύργος: Χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας, πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Συντάχθηκε από: Greca 99,4 Team
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ NEA
Copyright 2026 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)