Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Η Samsung αντιμετωπίζει με χιούμορ τη μετάβαση από το iPhone στο Android, παρουσιάζοντας το θέμα μέσα από μια νέα διαφήμιση που ονομάζεται «Switchers». Σε αυτήν, η διαδικασία αλλαγής σε ένα Galaxy smartphone συγκρίνεται με μια συνεδρία θεραπείας ζευγαριού. Πρωταγωνιστής είναι το κομψό Samsung Galaxy Z Fold 8, ενώ στη διαφήμιση συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο της τηλεόρασης και του αθλητισμού.
Αναλαμβάνοντας το ρόλο του «θεραπευτή», η Dr. Orna Guralnik, γνωστή από την εκπομπή «Couples Therapy», καθοδηγεί τους χαρακτήρες, οι οποίοι απευθύνονται σε κοινές ανησυχίες γύρω από τη διαφορετική εμπειρία που προσφέρουν τα δύο οικοσυστήματα. Η διαφήμιση ενσωματώνει στοιχεία, όπως οι πράσινες φυσαλίδες των μηνυμάτων, για να αναδείξει τις δυνατότητες του Galaxy Z Fold 8.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, υπογραμμίζεται η ευκολία της μεταφοράς δεδομένων από μια παλαιότερη συσκευή στο νέο Android smartphone μέσω ενός QR κωδικού. Αυτή η διαδικασία διευκολύνει τη μεταφορά μηνυμάτων, φωτογραφιών και άλλου περιεχομένου.
Παρ’ όλα αυτά, το ζήτημα της μετάβασης σε ένα νέο Android smartphone ενδέχεται να μην είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Προκειμένου να πείσει έναν κάτοχο iPhone να αλλάξει στρατόπεδο, η Samsung πρέπει να αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες και την εμπειρία που προσφέρει η νέα της συσκευή, συγκρίσιμες με αυτές του οικοσυστήματος της Apple.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)