Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Ο όμιλος ΟΤΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας της Nova. Αυτή η στρατηγική κίνηση έρχεται στην εποχή του σφοδρού ανταγωνισμού στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Αν και ο ΟΤΕ αρνείται να σχολιάσει τις λεπτομέρειες, η Nova φαίνεται να θέλει να αξιοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία.
Η αγορά αυτή ενδυναμώνεται από την επιθετική στρατηγική της ΔΕΗ, η οποία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της και προσφέρει ελκυστικές τιμές στους πελάτες. Η ΔΕΗ έχει ήδη παρουσιάσει προσιτές προσφορές στην αγορά, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν οπτική ίνα 1 Gbps έναντι μόλις 19,90 ευρώ το μήνα, περιορίζοντας τις επιλογές τηλεφωνίας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι, εάν η συμφωνία πραγματοποιηθεί, θα είναι η δεύτερη σημαντική συνεργασία των δύο παρόχων, μετά την συμφωνία ανταλλαγής αθλητικού περιεχομένου, κάτι που δείχνει τη δυναμική που αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο Techmaniacs.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)