TechNews

Η Apple μειώνει δραστικά τις παραγγελίες οθονών για το νέο iPhone Ultra σε σχέση με το iPhone 18 Pro

today26/06/2026 1

Η Apple μειώνει δραστικά τις παραγγελίες οθονών για το νέο iPhone Ultra σε σχέση με το iPhone 18 Pro
share close

Η Apple προετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στον κόσμο των αναδιπλούμενων τηλεφώνων με το iPhone Ultra, το οποίο είναι το πρώτο της τέτοιου είδους μοντέλο. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία φαίνεται να έχει τις αμφιβολίες της όσον αφορά τις πωλήσεις του. Αναμένονται μόλις 10 εκατομμύρια κομμάτια για το iPhone Ultra, σε αντιπαραβολή με τα 90 εκατομμύρια αναμενόμενα για τα iPhone 18 Pro, κάτι που δείχνει την προσεκτική προσέγγιση της Apple απέναντι σε αυτήν την νέα κατηγορία προϊόντων.

Η χρονιά αυτή είναι σημαντική για την Apple, καθώς 7 χρόνια μετά τους ανταγωνιστές της, όπως η Huawei και η Samsung, ανακοινώνει το δικό της αναδιπλούμενο. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι δεν θα λανσάρει προϊόντα που δεν πληρούν τα αυστηρά της πρότυπα, αλλά ορισμένα προβλήματα, όπως οι τσακίσεις στην οθόνη, φαίνεται ότι παραμένουν άλυτα.

Η Samsung θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής που θα κατασκευάσει τις οθόνες του iPhone Ultra, στέλνοντάς μας το μήνυμα ότι η Apple θεωρεί το αναδιπλούμενο αρκετά ριψοκίνδυνο. Φημολογείται ότι οι τιμές θα είναι αρκετά υψηλές, γεγονός που πιθανόν να περιορίσει τη ζήτηση. Επίσης, οι χρήστες που είναι ήδη στο οικοσύστημα Android μπορεί να μην έχουν κίνητρο για αλλαγή, ενώ οι χρήστες iPhone που περιμένουν το νέο μοντέλο είναι πιο πιθανό να σπεύσουν για την απόκτησή του.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.

Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.

Συντάχθηκε από: admin

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιλέξτε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κουμπί υποβολής.