TechNews

«Η κόντρα του Carl Pei με την Apple: Διεκδικώντας τους iPhone χρήστες έναν προς έναν»

today17/06/2026

«Η κόντρα του Carl Pei με την Apple: Διεκδικώντας τους iPhone χρήστες έναν προς έναν»
share close

Ο Carl Pei, ο ιδρυτής της Nothing, μονοπωλεί την προσοχή ξανά με ένα νέο προκλητικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. Σε αυτό, κοιτάζει την κάμερα και με αυτοπεποίθηση δηλώνει: «Είμαι ο Carl. Κατασκευάζω τηλέφωνα στο Λονδίνο. Θα κλέψω τους πελάτες σας. Ένας βαριεστημένος χρήστης iPhone τη φορά».

Ο Pei επιτίθεται στους αποκαλούμενους “βαριεστημένους” χρήστες iPhone που θεωρούν ότι τα τηλέφωνα τους είναι επαναλαμβανόμενα και άχρωμα. Υποστηρίζει ότι η Nothing είναι η νέα εναλλακτική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό στον κόσμο της τεχνολογίας, και κατηγορεί την Apple ότι έχει χάσει την καινοτομία που την καθόριζε στο παρελθόν. Ο στόχος του; Να αγγίξει τη νεότερη γενιά που δεν θέλει να χρησιμοποιεί τις ίδιες συσκευές με τους γονείς τους.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να αποδίδει, καθώς οι πωλήσεις της Nothing έχουν εκτοξευτεί στην Ινδία και η εταιρεία έχει δει αύξηση 146% στις αποστολές της το δεύτερο τρίμηνο του 2025. Παράλληλα, η υπο-μπράντα CMF της επίσης επιτυγχάνει γρήγορη ανάπτυξη.

Αν και η Nothing παραμένει μια μικρή παίκτρια στην αγορά, η στρατηγική του να προσελκύσει το ενδιαφέρον μέσω κριτικής σε μεγάλες εταιρείες δείχνει να λειτουργεί. Όσο για το αν η Apple και η Samsung θα πρέπει να ανησυχούν; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που μένει ανοιχτό.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.

Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.

Συντάχθηκε από: admin

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιλέξτε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κουμπί υποβολής.