Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Με έντονη συμμετοχή και φρέσκιες ιδέες, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «Γιατί επιλέγω το Πανεπιστήμιο Πατρών;» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Welcome to UP 2026. Ο διαγωνισμός αυτός, ο οποίος προσεγγίζει τη φοιτητική κοινότητα με δημιουργικότητα και χιούμορ, αναδεικνύει τους λόγους που οι φοιτητές θεωρούν το Πανεπιστήμιο Πατρών ως κορυφαία επιλογή για τις σπουδές τους.
Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, με συνολικά 47 προτάσεις, εκ των οποίων 43 πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Οι προτάσεις αξιολογήθηκαν με κριτήρια όπως η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα και η δυνατότητα τους να συνεισφέρουν στις δράσεις προβολής του Πανεπιστημίου.
Τα βραβεία αναγνωρίζουν την καινοτομία στους φοιτητές, με το πρώτο βραβείο να απονέμεται στον Θεόδωρο Κοντοχρήστο από το Τμήμα Μαθηματικών, ο οποίος κέρδισε 2.000 ευρώ για τη πρότασή του «It’s all about U». Άλλα βραβεία απονεμήθηκαν στις Χρυσούλα Καπερώνη, Διονύση Λεβεντάκη και την ομάδα φοιτητών από το Τμήμα Τ.Επ.Ε.Κ.Ε., υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της καινοτομίας.
Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, και θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή της πανεπιστημιακής κοινότητας και νέων φοιτητών. Αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι μόνο μια ευκαιρία αναγνώρισης για τους φοιτητές, αλλά και μια σημαντική αφορμή για την προώθηση του Πανεπιστημίου, ενισχύοντας τη στάση του ως ένα δυναμικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην τοπική κοινωνία.
Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στην pelop.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ NEA
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)