Greca 99,4 Live High Quality Player
play_arrow
Greca 99,4 Live Medium Quality
play_arrow
Greca Έντεχνο
play_arrow
Greca Λαϊκό
play_arrow
Greca Ερωτικό
play_arrow
Greca Party
play_arrow
Greca Lounge
play_arrow
Greca Γλέντι
Σημαντική εξέλιξη για τη Vodafone, καθώς ο Ξαβιέ Νιλ γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχός της μετά από μια συμφωνία που αγγίζει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία e& αποφάσισε να πωλήσει το συνολικό της μερίδιο, ευνοώντας την άνοδο της αξίας των μετοχών της Vodafone κατά 13% μόλις ανακοινώθηκε η είδηση.
Η κίνηση αυτή αποτελεί σημαντική στρατηγική αλλαγή για την e&, η οποία μακριά από επενδύσεις που δεν συνάδουν με τις βασικές της προτεραιότητες, αποδεσμεύει κεφάλαια. Ο Ξαβιέ Νιλ, δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της γαλλικής Iliad, είχε εντείνει την παρουσία του στη Vodafone από το 2022, όταν και απέκτησε μερίδιο 2,5%. Σημαντικό να αναφερθεί, πως ο Νιλ είχε και στο παρελθόν εμπλακεί στον χώρο των ΜΜΕ, σώζοντας τη γαλλική Le Monde από την πτώχευση.
Η Vodafone επιβεβαίωσε τη συμφωνία, ενώ η υπάρχουσα συνεργασία με την e& καταργείται, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Vodafone προχωρά σε αλλαγές.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.
Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.
Συντάχθηκε από: admin
Copyright 2022 Greca 99,4
Σχόλια σε άρθρα (0)