TechNews

Ανατιμήσεις έως 3 ευρώ σε όλους τους προμηθευτές εξαιτίας του πληθωρισμού – Οι επιπτώσεις

today21/07/2026 1

Ανατιμήσεις έως 3 ευρώ σε όλους τους προμηθευτές εξαιτίας του πληθωρισμού – Οι επιπτώσεις
share close

Όλοι οι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Ελλάδα προχωρούν πλέον σε ετήσιες αναπροσαρμογές των παγίων τους, συνδεδεμένες με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή. Σήμερα, τον Ιούλιο του 2026, η Cosmote ανακοίνωσε μια νέα αλλαγή που θα απαιτήσει προσοχή από τους πελάτες της.

Από τις 10 Ιουλίου 2026, η Cosmote θα τρέχει τις ετήσιες αυξήσεις κάθε Φεβρουάριο σύμφωνα με τους όρους που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ας δούμε κάποιες πρόσφατες εξελίξεις:

**Vodafone – Αυξήσεις μέχρι 3 ευρώ**
Η Vodafone ανακοίνωσε ότι μετά τους πρώτους 12 μήνες του συμβολαίου, οι αυξήσεις θα φτάνουν έως τα 3 ευρώ, αντί 1,5 ευρώ που ήταν νωρίτερα. Για τους συνδρομητές της Cosmote, η αύξηση θα ανέρχεται στα 2,8 ευρώ.

**Nova – Αυξημένες χρεώσεις κάθε Φεβρουάριο**
Στη Nova, η ανατροφοδότηση θα παρακολουθείται επίσης κάθε Φεβρουάριο, όπως και στην Cosmote.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτές τις αυξήσεις, καθώς αποτελούν όρο των συμβολαίων που υπογράφετε, επομένως δεν θεωρούνται αλλαγές μετά την υπογραφή τους.

Μία στρατηγική που συνιστούμε είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο φορητότητας. Αυτό θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αντιπροσφορές από άλλους παρόχους, επιτρέποντάς σας να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και τιμές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην techmaniacs.gr.

Επιμέλεια ροής: Greca 99,4 | Ακούστε μας live εδώ.

Συντάχθηκε από: admin

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιλέξτε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κουμπί υποβολής.