Σερβία: Δεν πάει στη Σύνοδο Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων
«Για πρώτη φορά τα τελευταία 13 ή 14 χρόνια κανείς δεν θα εκπροσωπήσει εκεί τη Δημοκρατία της Σερβίας», δήλωσε ο Βούτσιτς.
«Για πρώτη φορά τα τελευταία 13 ή 14 χρόνια κανείς δεν θα εκπροσωπήσει εκεί τη Δημοκρατία της Σερβίας», δήλωσε ο Βούτσιτς.
Αντιπροσωπείες από την Αλβανία, τη Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία συμμετέχουν σε σύνοδο κορυφής.
Αυτή η υπό συζήτηση πρωτοβουλία θα επέτρεπε σε χώρες όπως είναι η Ουκρανία, η Μολδαβία και το Μαυροβούνιο να απολαύσουν πολλά από τα οφέλη της ένταξης στην Ε.Ε., χωρίς όμως να έχουν οι ίδιες δικαίωμα βέτο.
Διώκονται για εγκληματική οργάνωση και ανάλογα με την περίπτωση για ανθρωποκτονία, σωματικές βλάβες και διακεκριμένες κλοπές. Επιχείρησαν να «πετάξουν» στην Ιταλία με πλαστά έγγραφα