Πρώτες Μεταδόσεις

REC x Ilenia Williams – “Μήνυμα” Από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

today28/11/2022 16

Background
share close

REC x Ilenia Williams: Η πιο ανατρεπτική συνεργασία, την πιο αναπάντεχη στιγμή!!

 

Η ανατρεπτικότερη συνεργασία της χρονιάς, την πιο αναπάντεχη στιγμή, είναι εδώΟι REC,το NoUrban Pop συγκρότημα και η pop star Ilenia Williams ηχογράφησαν το απόλυτο χορευτικό hit και στέλνουν “Μήνυμα” με παραλήπτες όλους εσάς και την κορυφή των Charts!

Η νέα δισκογραφική δουλειά των REC, έχει την υπογραφή του ιδρυτή και frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη, που για ακόμη μια φορά συνεργάζεται με τον ταλαντούντο Δημήτρη Ζαρογιάννη. Τους στίχους έγραψε ο hit maker Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους REC, ενώ την στιχουργική του “πινελιά” στο Rap πρόσθεσε και ο Άρης Λουμάκης.

Το «Μήνυμα» είναι ένα άκρως χορευτικό single που περιγράφειένανέρωταγεμάτοέντονεςεπιθυμίες απ την πρώτηστιγμή.

Το Music Video μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδηαναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων και όπου αναμένεται να δούμε τον Άρη, τον Mikeκαι την Ileniaσε ρόλους που δεν περιμένουμε..

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία REC Music Records,με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδας της Panik Records, Ilenia Williams

Οι RECκαι η Ilenia Williamsθα συνεργαστούν το επόμενο διάστημα και on stage, με εκρηκτικά lives σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά στον Greca 99,4 από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου!

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%