Φίλιππος Πλιάτσικας & Αντώνης Ρέμος “Μια Προσευχή”

today17/11/2023 6

share close

Φίλιππος Πλιάτσικας & Αντώνης Ρέμος

«ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ»

Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας

Στίχοι: Παναγιώτης Μαυροκέφαλος & Φίλιππος Πλιάτσικας

 

Φίλιππος Πλιάτσικας και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις μοναδικές φωνές τους

σε μια αναπάντεχη μουσική συνεργασία!

 

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντιούνται κάποτε οι παράλληλες τροχιές δύο σημαντικών ερμηνευτών, δημιουργώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του πολυετή μουσική πορεία γεμάτη larger-than-life εμπειρίες, έρχονται με το νέο τραγούδι «Μια Προσευχή» να δοκιμάσουν μια πρωτόγνωρη (ακόμη και για τα δικά τους μέτρα) συγκίνηση.

Το νέο single «Μια Προσευχή», σαν να γράφτηκε εξ αρχής για αυτές τις δύο σπουδαίες φωνές, είναι το σημείο τομής που ενώνει δημιουργικά δύο καλλιτέχνες με απόλυτο σεβασμό ο ένας για τον άλλο, σε μια αξέχαστη στιγμή μέσα στον μουσικό χρόνο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από video clip σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα, ενώ το single θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ» του Φίλιππου Πλιάτσικα που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music μέσα στον Οκτώβριο, καθώς και στο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records μέσα στη χρονιά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ «ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ» ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ COBALT MUSIC:

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%