ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ x OGE «ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ (Aπόψε Βάζω Τέρμα)»

today18/12/2022 11

share close

To νέο video clip της μεγάλης επιτυχίας του Πάνου Κιάμου μόλις κυκλοφόρησε!

Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων.

Αυτή τη φορά με το νέο single «ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE.

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή υπογράφουν τη μουσική, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου -και φυσικά ο OGE στα ραπ κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Από το δυνατό αυτό instant hit της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύγχρονο, γεμάτο εκπλήξεις video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.  Στη limo του Πάνου Κιάμου και του OGE παρελαύνουν πρόσωπα λαμπερά και αγαπημένα στο κοινό: η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια Kianna, η Youtuber Σοφία Black Velour,

ο instragrammer @plakaexei Άγγελος Πατσής, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, και, σε φινάλε-έκπληξη, ο hairartist Βασίλης Μπουλούμπασης!

Το ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ (Απόψε Βάζω Τέρμα) είναι ό,τι πιο αναπάντεχα ξεσηκωτικό έχετε ακούσει φέτος!

To single “Δε Σε Βλέπω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%