Νίκος Απέργης – «Δεν Αγαπάνε Έτσι»

today29/10/2022 10

share close

Ο Νίκος Απέργης παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Δεν Αγαπάνε Έτσι» και μας χάρισε ακόμα μία επιτυχία που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή.

Το «φρέσκο» και δυναμικό τραγούδι, που υπογράφει στη μουσική και τους στίχους ο Βύρων Πότσος, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του ταλαντούχου καλλιτέχνη, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Το «Δεν αγαπάνε έτσι» έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά ήδη πάνω από 446.000 YouTube views, μέσα σε λίγο μόνο καιρό από την κυκλοφορία του.  Παράλληλα, το «Δεν αγαπάνε έτσι» έχει ξεχωρίσει και μετρά χιλιάδες ακροάσεις στις πιο δημοφιλείς λίστες του SpotifyΤο «Δεν Αγαπάνε Έτσι» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό music video, σε σκηνοθεσία Sherif Francis, μέσα από το οποίο ο Νίκος Απέργης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και τη δύναμη της αγάπης.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία, ενώ σύντομα θα απασχολήσει τη νυχτερινή Αθήνα με τις χειμερινές του εμφανίσεις!

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%