Ελένη Φουρέιρα – «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)»

today24/12/2022 80

share close

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το music video του «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)», ενός ακόμα hit από το πολυπλατινένιο album «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records και, για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις.

Το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέιρα και Αντώνη Παπά, είναι ένα μοντέρνο pop anthem που ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού. Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral στα social media, ενώ έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια streams.

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο και τον ξεχωριστό της τρόπο, η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, φέρνει το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» στις οθόνες μας, μέσα από ένα πρωτότυπο music video, με εντυπωσιακές εικόνες.

Με το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει το προσωπικό της σερί των super επιτυχημένων singles από το album «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%