Λάμπρος Κωνσταντάρας

Background

Gossip

Number One Radio Show

Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-10:00 στον Greca 99,4, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας! Θέλετε να ξέρετε όσα συμβαίνουν κάθε μέρα ; Στην κανονική ζωή, αλλά και στον κόσμο του lifestyle, της τηλεόρασης, του κουτσομπολιού ; Θέλετε να γελάμε κάθε μέρα μαζί ; Να ακούμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια, καινούργια και παλιά ; Να παίζουμε και να ανταλάσσουμε μηνύματα, καλημέρες ; Τότε σας προτείνουμε να ακούτε κάθε μέρα “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” με τον Λάμπρο […]Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μέσα σε μια δημοσιογραφική οικογένεια, ξεκίνησε από νωρίς την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ. Το 1997 σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο στο αθλητικό ρεπορτάζ και από το 1999 στην τηλεόραση, όπου παρουσίαζε αθλητική εκπομπή και δελτίο ειδήσεων. Αποφοιτώντας από το NewYorkCollege (“SportCollege”), θα διδάξει έναν κύκλο μαθημάτων που αφορούσαν στο νέο κόσμο του διαδικτύου και των ΜΜΕ. Παράλληλα φοίτησε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο («Ελληνικός Πολιτισμός») και πολλά χρόνια σε Ωδείο.

To 2001ήταν μαζί με τον Νίκο Αλιάγα στο δελτίο ειδήσεων του –νέου τότε- ALTER- και μετά ακολούθησε το STARCHANNELκαι το ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι EUROSPORT, όπου έκανε περιγραφές ποδοσφαίρου, στίβου και χειμερινών σπορ.

To 2004 εργάστηκε στην ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αλλά και για την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» (Λυριτζής-Οικονόμου). Αμέσως μετά, άρχισε η ενασχόληση με την ψυχαγωγία-μουσική, στον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1, την Eurovisionστην ΕΡΤ, ενώ ξεκίνησε την πρώτη του δισκογραφική εταιρία.

Ήταν παρών στη δημιουργία της ψηφιακής ΕΡΤ αλλά και της πρώτης απόπειρας για διαδικτυακή τηλεόραση με καθημερινή εκπομπή («Gossip-tv.gr”). Μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2006.

Λίγους μήνες αργότερα θα βρεθεί στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του ALPHA “Πάνω στην Ώρα» με την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Σπύρο Λάμπρου, ενώ αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σάιτ «Zappit.gr», του σάιτ «Mad.gr» (MADTV) αλλά και του PeopleGreece.comαπό το περιοδικό People.

Από το 2015 ως το 2017 θα είναι στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» με την Μαρία Μπεκατώρου για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, ενώ παράλληλα παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του EASY 972, “EasyBreakfast”. Από το 2014 έχει δημιουργήσει ακόμα τρεις δισκογραφικές εταιρίες.

Έρχεται τις καθημερινές στην συχνότητα του Greca 99,4 08:00-10:00 το πρωί στην εκπομπή “Number 1 Radio Show”. 

Rate it

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

0%