Μουσικά Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – “Σ’αγαπάω Γιατί”

today03/06/2024 67 5

Background
share close

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με άλλο ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Γιατί» που υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας κλέψει την καρδιά.

Το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τη μουσική υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Φρασέρης και ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Χάρης Σαλαβάνος, ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός – μία ομάδα που ξέρει να γράφει επιτυχίες.

Τα πλάνα δίνουν μία γεύση από το ολοκληρωμένο music video του τραγουδιού, το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίστα και σίγουρα θα μας καθηλώσει.

Το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» είναι το πρώτο επίσημο single του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την τεράστια επιτυχία του «Ελπίδα» (2023) ένα τραγούδι που αγαπήθηκε όσο λίγα και έχει ξεπεράσει τις 27 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αγγίζει τα 13 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Επίσης, το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» ακολουθεί την πρόσφατη επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τι Να Πεις Για Μένα» του Κωνσταντίνου Αργυρού από το 2016.

Ενδιάμεσα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε επίσης το τραγούδι «Μια Θεσσαλονίκη», ένα ακόμα ξεχωριστή κομμάτι στη δισκογραφία του.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά με ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί εξίσου από το κοινό και να γίνει η απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%