Μουσικά Νέα

Γιώργος Σαμπάνης – “Άλλη Μια Αγάπη” Νέα Μεγάλη Επιτυχία

today13/11/2023 9

Background
share close

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

«Άλλη Μια Αγάπη»

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Nίκος Μωραΐτης

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης άστεγος στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε την ιδιαίτερη ιστορία που διηγείται το video clip για το τραγούδι «Άλλη Μια Αγάπη»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μεταμορφώνεται και γίνεται αγνώριστος για το νέο του video clip «Άλλη Μια Αγάπη», υποδυόμενος έναν άστεγο και περιθωριοποιημένο συνάνθρωπό μας, που η μοίρα έριξε στους αφιλόξενους, σκληρούς και κρύους δρόμους της Αθήνας.

Δεν είναι, όμως, τελικά εντελώς μόνος, αφού συναντάει την ανθρωπιά και την παρέα στο πρόσωπο ενός νεαρού (ο γνωστός ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης), με τον οποίο αναπτύσσει μια ειλικρινή φιλία. Είναι ίσως ο μόνος που καταλαβαίνει ότι όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε την ατυχία να βρεθούμε σε αυτή τη θέση από τη μια μέρα στην άλλη.

Με το single «Άλλη Μια Αγάπη», ο ακούραστος hit-maker Γιώργος Σαμπάνης επιλέγει ένα heartbreaking τραγούδι με συγκλονιστικό στίχο από τον ασύγκριτο Νίκο Μωραΐτη για να απευθυνθεί στο κοινό που περιμένει τα τραγούδια του, όπως τη βροχή το χώμα.

Το τραγούδι «Άλλη Μια Αγάπη», όπως άλλωστε και τα συναισθήματα, ξεκινάει σχεδόν βουβά να περιγράφει τον πόνο του χωρισμού και το σαράκι των αναμνήσεων για να περάσει σύντομα σε μια πιο δυναμική ερμηνεία σαν καημός και σαν απελπισία.

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη «Άλλη Μια Αγάπη» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%