Μουσικά Νέα

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε» Νέο..

today01/03/2024 52

Background
share close

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»
Η νέα επιτυχία από το album «Πάντα & Ποτέ volume I»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Ρωτάνε» είναι ένα δυναμικό ρυθμικό τραγούδι, ο απόλυτος ύμνος των ερωτευμένων που δε ρωτάνε κανέναν και τίποτα όταν αγαπούν, με την εξαιρετική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου. Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Ρωτάνε», που σε λίγο καιρό θα οπτικοποιηθεί, είναι ένα από τα νέα τραγούδια που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό μέσα από το «Πάντα & Ποτέ volume I», το πρώτο album του Αντώνη Ρέμου εδώ και 7 χρόνια.

Με το «Ρωτάνε» συνεχίζεται το σερί των μεγάλων επιτυχιών του Αντώνη Ρέμου, μετά το πρόσφατο «Χίλια Σπίρτα» που έγινε χρυσό σε πωλήσεις και κατέκτησε το no1 του ραδιοφωνικού airplay πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, καθώς και τα πλατινένια «Όταν Σε Ρωτήσανε» και «Πόσο Θέλω» (με τον Mente Fuerte) και το χρυσό «Να Ξαναμετρήσω», τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, «καρφώθηκαν» στις πρώτες θέσεις του airplay και «σάρωσαν» σε digital streams και YouTube views.

Το «Πάντα & Ποτέ volume I» κυκλοφορεί σε όλες τις streaming υπηρεσίες μουσικήςκαθώς και στα φυσικά καταστήματα σε ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set. Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το bonus track «Ίλιγγος» που δεν περιλαμβάνεται στην ψηφιακή κυκλοφορία, ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε ορισμένα αντίτυπα υπάρχει ένα golden ticket με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει ένα exclusive live gig του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%